Известие

Collapse
No announcement yet.

Скоростна кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скоростна кутия

Здравеите колегиИнтересува ме колко масло събира ск.кутия?Колата е 145 1,6 тс,а също какво масло бихте ми препоръчали.Мерси предварително

75W90, събира 2 литра.За марка ще се въздържа да ти препоръчвам защото очаквам да се разрази лют спор

Comment

Първоначално публикувано от ilkoto Покажи съобщение
      Здравеите колегиИнтересува ме колко масло събира ск.кутия?Колата е 145 1,6 тс,а също какво масло бихте ми препоръчали.Мерси предварително
      75W/90 Полусинтетично
      като в зависимост от това коя година ти е колата може да събира 2,0 или 2,4 литра.
      Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Благодаря за бързите отговориА колата е 12.1997г.

Comment

А лесна ли му е смяната,че и аз сам за смяна маи
          Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Comment

Ами до колкото погледнах ми се стори лесно.Стига да има канал.

Comment

tutela

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщение
              75W90, събира 2 литра.За марка ще се въздържа да ти препоръчвам защото очаквам да се разрази лют спор
              tutela
              Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                75W/90 Полусинтетично
                като в зависимост от това коя година ти е колата може да събира 2,0 или 2,4 литра.
                Няма алфа която да събира 2,4 литра
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Няма алфа която да събира 2,4 литра
                  значи Аутодата-та която имам е с грешка, от там ги проверих данните, които казах на колегата, не съм го казал на изуст. Под 145 - 1.6ТС ми излезнаха 6 опции, 1та показваше вместимост 2.4л
                  Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                    значи Аутодата-та която имам е с грешка, от там ги проверих данните, които казах на колегата, не съм го казал на изуст. Под 145 - 1.6ТС ми излезнаха 6 опции, 1та показваше вместимост 2.4л
                    Добро утро драги Сега отвори аутодата и виж колко масло дават на старото QV Ако успееш да му сипеш толкова направо ще прелива от капачката Нема се плашиш те и некой майсторетки от там гледат и затва прелива от италянките
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колеги искам да попитам и на 145 1.3 боксер може ли да се сложи масло 75W90? закупих си оригинално масло на GM и е много качествено за хидравлика и скоростна кутия ама още не съм ги сменил първо исках да попитам преди да сменям
                      In God we trust, all others pay cash.
                      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

може, ама само на скоростната. налива се докато протече от пробката. боксерите събират 2,4 литра, тс-ите 2 литра.
                        точка

Comment

Не исках да пускам нова тема, при положение че става въпрос за скотостна кутия на alfa 145 1.4 boxer
                          та някой може ли да каже от къде мога да си долея масло на скоростната кутия и от къде мога да проверя нивото му
                          благодаря предварително

Comment

Първоначално публикувано от bass123 Покажи съобщение
                            Не исках да пускам нова тема, при положение че става въпрос за скотостна кутия на alfa 145 1.4 boxer
                            та някой може ли да каже от къде мога да си долея масло на скоростната кутия и от къде мога да проверя нивото му
                            благодаря предварително
                            Има странична пробка, ма не се сещам от коя страна беше. Нивото трябва да е наравно с нея. Оттам се и налива.
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

благодаря за отговора колега утре ще погледна

Comment

Working...
                              X